5 nejprodávanějších matrací roku 2022

Ke kvalitnímu spánku přispívá nemalou měrou výběr vhodné matrace. Matrací na těchto stránkách naleznete opravdu nepřeberné množství. Pro lepší orientaci a přehlednost jsme pro vás sestavili žebříček čtyř favoritů, kteří patří k nejoblíbenějším a zároveň nejprodávanějším produktům za rok 2022. Pohodlně se usaďte, naše krasojízda právě začíná!

Partnerská matrace Super Fox Visco

Tento typ matrace je vhodný pro všechny, kteří se dlouhodobě potýkají s problémy páteřního svalstva. Masivní vrstva paměťové pěny je zárukou pohodlí a zdraví Robustní základna se zdravotní profilací ze studené pěny nese super-pružnou vrstvu studené pěny se zvýšenou odrazovou pružností Flexifoam®. Super Fox Visco se může pochlubit dvěma stupni tuhosti, které lze měnit pouhým otočením. Součástí matrace je také 7 zónová anatomická profilace a ramenní kolébka a zpevněná pánevní zóna umožňující uvolnění ramene při spánku na boku. Matrace je vhodná pro alergiky a všechny, kteří se ráno chtějí cítit odpočinutí a plní energie.

Odolná a pevná Romantika Kašmír

Matrace je vyrobena z kombinace pěn Flexifoam®, které zajišťují ortopedické vlastnosti, elasticitu, vzdušnost a odolnost. Stabilitu, nosnost, tuhost a odolnost dodává jádru masivní vrstva kokosových vláken. Měkčí strana s jemnou masážní profilací. Tužší strana má výztuhu z 100% přírodních kokosových vláken. 

Dětská matrace Dáša

Super pružná a odolná ortopedická matrace bez lepidel. Vzdušný spoj, vynikající pěny se zónovou konstrukcí, rozdílnou tuhostí stran a ramenních zón předurčují matraci pro široké použití od dětí až po seniory, včetně náročnějších spáčů. Studená a hybridní pěna nejvyšší kvality = to nejlepší z pružných pěn v 1 matraci. Špičkový antibakteriální a protiroztočový pratelný potah s přírodními vlákny. Vyrobeno v Krkonoších. Vyrobeno bez lepení – suchý zámkový vzdušný spoj. Mechanicky testováno, zdravotně nezávadné materiály, ergonomicky testováno.

Matrace pro miminko Vojta

Vzdušná a pružná. Optimální tuhostí respektuje požadavky dětského tělíčka.Díky použití studené pěny 35 kg/m3 napomáhá správné termoregulaci. Udržuje lůžko suché a svěží (poréznější struktura pěny odvádí přebytečné teplo a vlhkost) a je téměř nezničitelná. Obě strany bez profilace (nejvhodnější provedení pro miminka – netlačí). Potah dvojdílný, pratelný na vyvářku (95 °C), prošívaný klimatizační vrstvou dutého vlákna. Vhodná pro použití s monitorem dechu (konkrétní použití vždy konzultujte s výrobcem daného zařízení!). Podkladová podložka (rošt) se řídí instrukcemi výrobce monitoru dechu, je-li použit s matrací. Jinak lze matraci uložit na desku i laťky s max. rozestupem 4 cm.

Hledáte-li kvalitní matraci do své ložnice, vsaďte na výše uvedené favority, kteří si vás získají svými jedinečnými vlastnostmi, dlouhou životností i zajímavou cenou.